Voor iedereen het juiste antwoord

Ultieme service aan inwoners door nieuwe samenwerking

Uitgeverij Sdu en sociaal communicatiebureau Hollandsch-Welvaren zijn een samenwerking gestart die gemeenten helpt een ultieme service te bieden aan inwoners op het gebied van sociale vraagstukken. Hollandsch Welvaren heeft een jarenlange ervaring om voor gemeenten de informatievoorziening naar diverse doelgroepen invulling te geven. Van Centrum Jeugd en Gezin tot Sociaal Domein. Een laagdrempelig en visueel aantrekkelijk platform, eigen redactie en inzet van communicatie en social media zorgt voor een structurele interactie met de doelgroep. Met deze samenwerking wordt VIND Hulpwijzer met de juiste content op  juridische grondslag gecombineerd met de expertise van Hollandsch Welvaren om de interactie met de doelgroep te verhogen door de inzet van campagnes en thema’s.