Voor iedereen het juiste antwoord

Hulpwijzer voor nieuwe gemeente Midden-Groningen

Inwoners en professionals van de gemeente Midden-Groningen hebben nu ook een website waar zij antwoord vinden op hun vragen binnen het sociaal domein. De gemeente Midden-Groningen bestaat sinds 1 januari 2018. Het is een fusiegemeente van de voormalige gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Menterwolde en Slochteren. Op Hulpwijzer Midden-Groningen kan iedereen terecht voor informatie in begrijpelijke taal over zorg, wonen, geld, werk en meedoen. Wethouder Peter Verschuren heeft de website op 15 mei gelanceerd.
 
Hulpwijzer Midden-Groningen heeft een gedetailleerde organisatiepagina. Gebruikers van de website kunnen hier onder andere organisaties filteren op leeftijdscategorie en het soort zorg. Ook is te zien of een organisatie een gecontracteerde aanbieder is of niet. Zo kan iemand nog sneller de juiste hulp vinden. Bekijk Hulpwijzer Midden-Groningen op hulpwijzer.midden-groningen.nl.