Voor iedereen het juiste antwoord

Nieuw: uw diensverlening in videovorm met VIND Video

Wilt u meer tevreden klanten? Vindt u het belangrijk dat de inwoners van uw gemeente nóg sneller een antwoord krijgen op hun vragen? Zonder uw KCC meer te belasten?

Wij begrijpen dat u als gemeente enkele belangrijke vereisten heeft met betrekking tot het aanbieden van video’s op uw website. Zo moet de inhoud toegankelijk zijn, de teksten dienen juridisch correct te zijn en up-to-date worden gehouden. Dat alles ook nog graag in uw eigen huisstijl zodat het herkenbaar is.

Sdu biedt de oplossing: VIND Video. Uw producten voor burgerzaken en het sociaal domein in een toegankelijke en interactieve videovorm op uw eigen website. De onderwerpen van de video’s zijn voor alle gemeenten van toepassing. Zoals het aanvragen van een paspoort of vergunning of het doorgeven van een verhuizing.

Meer weten? Neem dan contact op met ons via helpdeskVIND@sdu.nl. Of bekijk het filmpje op www.sdu.nl/vind-video.