Voor iedereen het juiste antwoord

Sociale Kaart Gemeente Waddinxveen is live

Hulpwijzer Waddinxveen gelanceerd
Na maanden van hard werken door zowel het redactieteam van VIND Hulpwijzer als de medewerkers van de gemeente is het resultaat nu zichtbaar voor iedereen. De Waddinxwijzer - de officiële naam van de Hulpwijzer van gemeente Waddinxveen - is op donderdag 8 februari gelanceerd. Het startschot werd gegeven door wethouder Jannette Nieboer (Jeugd, Zorg en Wmo, Vrijwilligers en Volksgezondheid ) in het bijzijn van een grote groep aanwezigen uit het maatschappelijk veld.

Inwoners van Waddinxveen die vragen hebben op het gebied van onder andere zorg, gezondheid, jeugd, werk en geldzaken kunnen nu terecht op de Waddinxwijzer. Via vraagverheldering worden ze geleid naar ondersteuning of zelfredzaamheid en krijgen zowel zij als lokale professionals een overzicht van relevante organisaties in de buurt.
De nieuwe VIND Hulpwijzer is te vinden op www.waddinxwijzer.nl