Voor iedereen het juiste antwoord

Feestelijke lancering van VIND Hulpwijzer Haarlemmermeer

In het bijzijn van zo’n 300 lokale maatschappelijke partners heeft wethouder Tom Horn (Zorg, Welzijn en Wonen) op 7 oktober een nieuwe VIND Hulpwijzer gelanceerd tijdens de informatiemarkt van de Gemeente Haarlemmermeer. De wethouder benadrukte daar nogmaals hoe belangrijk het is dat inwoners 24/7 antwoord krijgen op hun vragen op het gebied van zorg, werk en jeugd.  VIND Hulpwijzer is hierbij het perfecte digitale hulpmiddel: inwoners kunnen zelf op zoek gaan naar het antwoord op hun vraag. Dit scheelt de gemeente veel vragen en tijd en de inwoners zijn direct geholpen.

Bijzonder aan deze Hulpwijzer is dat Gemeente Haarlemmermeer de eerste gemeente is die via de Hulpwijzer ook publieksinformatie koppelt aan werkprocessen van wijkteam en gemeentemedewerkers, waardoor zij sneller en efficiënter kunnen werken.

De nieuwe VIND Hulpwijzer is te vinden op: www.socialekaarthaarlemmermeer.nl