Voor iedereen het juiste antwoord

Sdu feliciteert de gemeenten Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn

Gemeenten Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn zijn 1 februari 'live' gegaan met hun nieuwe websites. Op deze nieuwe websites is ook de VIND producten- en dienstencatalogus terug te vinden in het Digitaal Loket. De websiteleverancier is onze partner Brein. Brein heeft gezorgd voor een toptakenwebsite waar vooral de onderwerpen die het meest worden gezocht een prominente plek op de website krijgen. De nieuwe websites zijn te vinden via www.diemen.nl, www.uithoorn.nl en www.ouder-amstel.nl

Sdu heeft bij de gemeenten Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn een Brons implementatie gedaan. Dat betekent dat de gemeenten na een training zelf heel hard aan de slag zijn gegaan en Sdu ze coacht. Ondanks de strakke deadlines hadden ze de producten- en dienstencatalogus op tijd af. Het resultaat mag er zijn. Gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

Wilt u meer informatie over VIND PDC en Antwoord? Kijk op onze vernieuwde productenpagina